Unisex Kylpytakki, PDF-kaava

Unisex Kylpytakki, PDF-kaava
Unisex Kylpytakki, PDF-kaava Unisex Kylpytakki, PDF-kaava Unisex Kylpytakki, PDF-kaava Unisex Kylpytakki, PDF-kaava Unisex Kylpytakki, PDF-kaava Unisex Kylpytakki, PDF-kaava Unisex Kylpytakki, PDF-kaava Unisex Kylpytakki, PDF-kaava Unisex Kylpytakki, PDF-kaava Unisex Kylpytakki, PDF-kaava Unisex Kylpytakki, PDF-kaava
8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Unisex kylpytakkikaavalla ompelet niin upeat kylpytakit kuin suloisen pehmoiset aamutakit miehille ja naisille. Täydellinen valinta pehmeään pakettiin!


Mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa saat ommeltua tällä kylpytakinkaavalla jopa yhdeksän erilaista variaatiota taskuilla tai ilman.


Väljäksi mitoitetussa kylpytakissa on istutettu hiha, mutta se on helmasta hyvin laatikonmallinen ja saat sen vyöllä kiristettyä juuri omiin muotoihisi sopivaksi.


Kaavapaketissa on kaavat kylpytakkiin tai aamutakkiin kolmella eri pituisella helmalla. Voit ommella mallit ihanalla hupulla, muhkealla shaalikauluksella tai hillitymmällä kapealla kauluksella.


Eikä unohdeta taskuja! Voi tehdä kylpytakin tai aamutakin huomaamattomilla sivusaumataskuilla tai näyttävimmillä päällitaskuilla.


Tutustu ompeluohjeisiin: 

Sivusaumataskujen ompelu >> https://www.unelmallinenompelublogi.fi/sivusaumataskun-ompeluohje/


Koon valinta:

Kaavat on koossa XS-3XL. Voit ommella tällä kaavalla kylpy- tai aamutakin niin miehille kuin naiselle. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon.


Kaava sopii täydellisesti esimerkiksi pehmeälle froteelle, upealla vohvelikankaalle tai pörröiselle polyesterkankaalle.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koossa L: 


  • Helmalla 1. hupullisena 280 cm, shaalikauluksella 300 cm ja kapealla kaitale kauluksella  250 cm
  • Helmalla 2. hupullisena 290 cm, shaalikauluksella 330 cm ja kapealla kaitale kauluksella 270 cm
  • Helmalla 3. hupullisena 320 cm, shaalikauluksella 370 cm ja kapealla kaitale kauluksella 290 cm


Ohjeet PDF-kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat.


Unisex kylpytakkikaavan ladattavassa PDF-kaavan tiedostossa on yhteensä 45 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 5 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. 


Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. 


Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet