Unisex Kylpytakkikaava, paperiarkkina

Unisex Kylpytakkikaava, paperiarkkina
Unisex Kylpytakkikaava, paperiarkkina Unisex Kylpytakkikaava, paperiarkkina Unisex Kylpytakkikaava, paperiarkkina Unisex Kylpytakkikaava, paperiarkkina Unisex Kylpytakkikaava, paperiarkkina Unisex Kylpytakkikaava, paperiarkkina Unisex Kylpytakkikaava, paperiarkkina Unisex Kylpytakkikaava, paperiarkkina Unisex Kylpytakkikaava, paperiarkkina Unisex Kylpytakkikaava, paperiarkkina Unisex Kylpytakkikaava, paperiarkkina
15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Unisex kylpytakkikaavalla ompelet niin upeat kylypytakit kuin suloisen pehmoiset aamutakit miehille ja naisille. Täydellinen valinta pehmeään pakettiin!


Mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa saat ommeltua tällä kylpytakinkaavalla jopa yhdeksän erilaista variaatiota taskuilla tai ilman.


Väljäksi mitoitetussa kylpytakissa on istutettu hiha, mutta se on helmasta hyvin laatikonmallinen ja saat sen vyöllä kiristettyä juuri omiin muotoihisi sopivaksi.


Kaavapaketissa on kaavat kylpytakkiin tai aamutakkiin kolmella eri pituisella helmalla. Voit ommella mallit ihanalla hupulla, muhkealla shaalikauluksella tai hillitymmällä kapealla kauluksella.


Eikä unohdeta taskuja! Voi tehdä kylpytakin tai aamutakin huomaamattomilla sivusaumataskuilla tai näyttävimmillä päällitaskuilla.


Tutustu ompeluohjeisiin: 

Sivusaumataskujen ompelu >> https://www.unelmallinenompelublogi.fi/sivusaumataskun-ompeluohje/


Koon valinta:

Kaavat on koossa XS-3XL. Voit ommella tällä kaavalla kylpy- tai aamutakin niin miehille kuin naiselle. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon.


Kaava sopii täydellisesti esimerkiksi pehmeälle froteelle, upealla vohvelikankaalle tai pörröiselle polyesterkankaalle.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koossa L: 


  • Helmalla 1. hupullisena 280 cm, shaalikauluksella 300 cm ja kapealla kaitale kauluksella  250 cm
  • Helmalla 2. hupullisena 290 cm, shaalikauluksella 330 cm ja kapealla kaitale kauluksella 270 cm
  • Helmalla 3. hupullisena 320 cm, shaalikauluksella 370 cm ja kapealla kaitale kauluksella 290 cm


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen tai noudon Tampereen Härmälästä. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
170 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet