Viljo paita ja Iivari housukaava, paperiarkkina

Viljo paita ja Iivari housukaava, paperiarkkina
Viljo paita ja Iivari housukaava, paperiarkkina Viljo paita ja Iivari housukaava, paperiarkkina Viljo paita ja Iivari housukaava, paperiarkkina Viljo paita ja Iivari housukaava, paperiarkkina Viljo paita ja Iivari housukaava, paperiarkkina Viljo paita ja Iivari housukaava, paperiarkkina Viljo paita ja Iivari housukaava, paperiarkkina Viljo paita ja Iivari housukaava, paperiarkkina Viljo paita ja Iivari housukaava, paperiarkkina Viljo paita ja Iivari housukaava, paperiarkkina
31,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pakettiin kuuluvat Viljo paitakaava ja Iivari housukaava on ostettavissa myös erikseen normaalilla hinnalla.


Tämä tarjous kaavapaketti sisältää miehille todella monipuoliset yläosan ja alaosan peruskaavat eli Viljo paitakaavan ja Iivari housukaavan perinteisinä paperiarkkeina. Voit ommella molemmista kaavoista useita erilaisia variaatiota mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa.


Viljo paitakaavassa on mahdollisuus avonaisen pääntien lisäksi tavalliseen sekä kietaisuhuppuun, erilaisia hiha vaihtoehtoja eli t-paita sekä pitkä ja resorillinen pitkähihainen, kaksi erilaista tyyliä helmaan suora ja resorillinen sekä kaksi erilaista tasku vaihtoehtoa sivusaumaan tuleva tai etukappaleen päälle ommeltava kengurutasku. Etukappaleen voi ommella vetoketjulla tai ilman.


Iivari housukaavan voit ommella shortseiha sekä pitkillä tai caprimittaisilla lahkeilla, joko leveinä, kuminauhalla poimutettuna tai resoreilla. Housuissa on kuminauhavyötärö ja lisäksi mahdollisuus sivusaumaan tuleviin taskuihin.


Koon valinta:

Kaavat on arkilla koossa 44-64. Ennen ompelua tarkista oikea koko vertaamalla mittoja kaavan mittataulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin sopivaan joustavaan vaatteeseen. Molemmat kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 

  • T-paitaan 80-110 cm 
  • 3/4 osa hihaiseen 100-140 cm
  • Pitkähihaiseen 130-150 cm, 
  • Kietaisuhupulliseen 150-230 cm 
  • Vetoketjuhuppariin 130-200 cm 


  • Shortsit leveillä lahkeilla 65-150 cm
  • Caprimittaiset lahkeet resorilla  75-160 cm, leveillä tai kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 80-170 cm. 
  • Pitkät lahkeet resorilla 105-230 cm, leveillä tai kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 115-250 cm.

Mieleisesi kankaan lisäksi tarvitset mahdollisesti resoria, nyöriä (100 cm tai mieleisesi määrä), kaksi nyörinpäätä ja sirkkarengasta, tukikangasta ja vetoketjun (55-65 cm, lyhennettävä tarvittaessa oikean mittaiseksi) sekä vyötärökuminauhaa.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
221 g
Arvostelut 0 arvostelua