Viljo paita ja Iivari housut, PDF-kaava

Viljo paita ja Iivari housut, PDF-kaava
Viljo paita ja Iivari housut, PDF-kaava Viljo paita ja Iivari housut, PDF-kaava Viljo paita ja Iivari housut, PDF-kaava Viljo paita ja Iivari housut, PDF-kaava Viljo paita ja Iivari housut, PDF-kaava Viljo paita ja Iivari housut, PDF-kaava Viljo paita ja Iivari housut, PDF-kaava Viljo paita ja Iivari housut, PDF-kaava Viljo paita ja Iivari housut, PDF-kaava Viljo paita ja Iivari housut, PDF-kaava
17,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pakettiin kuuluvat Viljo paitakaava ja Iivari housukaava on ostettavissa myös erikseen normaalilla hinnalla.


Tämä tarjous kaavapaketti sisältää miehille todella monipuoliset yläosan ja alaosan peruskaavat eli Viljo paitakaavan ja Iivari housukaavan  itse tulostettava PDF-kaavana ja ne toimitetaan sähköisesti. Voit ommella molemmista kaavoista useita erilaisia variaatiota mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa.


Viljo paitakaavassa on mahdollisuus avonaisen pääntien lisäksi tavalliseen sekä kietaisuhuppuun, erilaisia hiha vaihtoehtoja eli t-paita sekä pitkä ja resorillinen pitkähihainen, kaksi erilaista tyyliä helmaan suora ja resorillinen sekä kaksi erilaista tasku vaihtoehtoa sivusaumaan tuleva tai etukappaleen päälle ommeltava kengurutasku. Etukappaleen voi ommella vetoketjulla tai ilman.


Iivari housukaavan voit ommella shortseiha sekä pitkillä tai caprimittaisilla lahkeilla, joko leveinä, kuminauhalla poimutettuna tai resoreilla. Housuissa on kuminauhavyötärö ja lisäksi mahdollisuus sivusaumaan tuleviin taskuihin.


Koon valinta:

Kaavat on arkilla koossa 44-64. Ennen ompelua tarkista oikea koko vertaamalla mittoja kaavan mittataulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin sopivaan joustavaan vaatteeseen. Molemmat kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 

  • T-paitaan 80-110 cm 
  • 3/4 osa hihaiseen 100-140 cm
  • Pitkähihaiseen 130-150 cm, 
  • Kietaisuhupulliseen 150-230 cm 
  • Vetoketjuhuppariin 130-200 cm 


  • Shortsit leveillä lahkeilla 65-150 cm
  • Caprimittaiset lahkeet resorilla  75-160 cm, leveillä tai kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 80-170 cm. 
  • Pitkät lahkeet resorilla 105-230 cm, leveillä tai kuminauhalla poimutetuilla lahkeilla 115-250 cm.

Mieleisesi kankaan lisäksi tarvitset mahdollisesti resoria, nyöriä (100 cm tai mieleisesi määrä), kaksi nyörinpäätä ja sirkkarengasta, tukikangasta ja vetoketjun (55-65 cm, lyhennettävä tarvittaessa oikean mittaiseksi) sekä vyötärökuminauhaa.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat. Iivari housujen tiedostossa on yhteensä 28 sivua ja Viljo paidassa 28 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua