Viljo paitakaava, paperiarkkina

Viljo paitakaava, paperiarkkina
Viljo paitakaava, paperiarkkina Viljo paitakaava, paperiarkkina Viljo paitakaava, paperiarkkina Viljo paitakaava, paperiarkkina Viljo paitakaava, paperiarkkina Viljo paitakaava, paperiarkkina Viljo paitakaava, paperiarkkina Viljo paitakaava, paperiarkkina Viljo paitakaava, paperiarkkina Viljo paitakaava, paperiarkkina Viljo paitakaava, paperiarkkina Viljo paitakaava, paperiarkkina Viljo paitakaava, paperiarkkina Viljo paitakaava, paperiarkkina Viljo paitakaava, paperiarkkina
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaavapaketissa on yksi miehille mitoitettu yläosan peruskaava, josta saat ommeltua mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa toista kymmentä erilaista variaatio. Viivapiirroskuvasta näet osan paidan erilaisista variaatio mahdollisuuksista.


Paketissa on avonaisen pääntien lisäksi kaavat tavalliseen sekä kietaisuhuppuun, kolme erilaista hiha vaihtoehtoa t-paita, pitkä sekä resollinen pitkähihainen, kaksi erilaista tyyliä helmaan suora ja resorillinen sekä kaksi erilaista tasku vaihtoehtoa sivusaumaan tuleva tai etukappaleen päälle ommeltava kengurutasku. 


Kaava on koossa 44-64. Ennen ompelua tarkista oikea koko vertaamalla mittoja kaavan mittataulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin sopivaan joustavaan vaatteeseen.


Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: t-paitaan 80-110 cm, pitkähihaiseen 130-150 cm, kietaisuhupulliseen 150-200 cm ja vetoketjuhuppariin 130-180 cm.


Kaava on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege. Mieleisesi kankaan lisäksi tarvitset mahdollisesti resoria, nyöriä (100 cm tai mieleisesi määrä), kaksi nyörinpäätä ja sirkkarengasta, tukikangasta ja vetoketjun (60-65 cm, lyhennettävä tarvittaessa oikean mittaiseksi).


Ostettuasi kaavan toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen kirjeenä. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty. 

Arvostelut 0 arvostelua