Yllätyskaava, paperiarkkina

Yllätyskaava, paperiarkkina
Yllätyskaava, paperiarkkina Yllätyskaava, paperiarkkina
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vaivaako ompelujumi? Etkö osaa päättää mitä ompelisit? Raivaa kalenteriin tilaa ja ota omaa aikaa ompelutilassasi 30.8.-1.9. Nyt ommellaan yhdessä yllätyskaavalla! Kyseessä on ennen julkaisematon ja normaalia edullisemmin myytävä kaava, jonka voi ostaa yllätyksenä vain 25.8. asti. Kaava sopii erinomaisesti myös aloittelijoille!


Toiveena on ompeleminen annettuna ajankohtana 30.8.-1.9, mutta se ei toki ole ostamisen edellytyksenä ja yllätyskaavan voi ostaa vaikka ei olisi varma pystyykö osallistumaan. Vaikka innostuisit ompelemaan kaavalla heti sen saatuasi, älä julkaise kuvia somessa ennen 30.8, jotta et pilaa vahingossa muiden yllätystä.


Yllätyskaavapaketti sisältää naisille suunnitellun Unelma kaavan, josta voit ommella mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa ainakin kuusi erilaisia variaatiota koossa 32-56.


Koon valinta:

Kaava on koossa 32-56 ja tarkoitettu joustavalle materiaalilla. Tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan ja saman tyyliseen vaatteeseen.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta ja mallista riippuen: 


  • 85 cm - 230 cm. Ostettuasi kaavan voit laittaa minulle viestiä kati(at)unelmallinen.fi kysyäksesi tarkempaa kangasmenekin arviota.
  • Lisäksi tarvitset kuminauhaa.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet