Yllätyskaava, PDF-kaava

Yllätyskaava, PDF-kaava
Yllätyskaava, PDF-kaava Yllätyskaava, PDF-kaava
6,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vaivaako ompelujumi? Etkö osaa päättää mitä ompelisit? Raivaa kalenteriin tilaa ja ota omaa aikaa ompelutilassasi 30.8.-1.9. Nyt ommellaan yhdessä yllätyskaavalla! Kyseessä on ennen julkaisematon ja normaalia edullisemmin myytävä kaava, jonka voi ostaa yllätyksenä vain 25.8. asti. Kaavat sopii erinomaisesti myös aloittelijoille!


Toiveena on ompeleminen annettuna ajankohtana 30.8.-1.9, mutta se ei toki ole ostamisen edellytyksenä ja yllätyskaavan voi ostaa vaikka ei olisi varma pystyykö osallistumaan. Vaikka innostuisit ompelemaan kaavalla heti sen saatuasi, älä julkaise kuvia somessa ennen 30.8, jotta et pilaa vahingossa muiden yllätystä.


Yllätyskaavapaketti sisältää naisille suunnitellun Unelma kaavan, josta voit ommella mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa ainakin kuusi erilaisia variaatiota koossa 32-56.


Koon valinta:

Kaava on koossa 32-56 ja tarkoitettu joustavalle materiaalilla. Tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan ja saman tyyliseen vaatteeseen.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta ja mallista riippuen: 


  • 85 cm - 230 cm. Ostettuasi kaavan voit laittaa minulle viestiä kati(at)unelmallinen.fi kysyäksesi tarkempaa kangasmenekin arviota.
  • Lisäksi tarvitset kuminauhaa.


Ohjeet PDF-kaavan ostoon ja tulostukseen:

Lisää haluamasi PDF-tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat. Yllätyskaavan ladattavassa PDF-kaavan tiedostossa on yhteensä 23 sivua. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Saat kaavan käyttöön tallentamalla tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa!

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet