Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina

Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina
Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaavapaketti sisältää kolme naisille suunniteltua Riita, Terhi ja Heli yömekon kaavaa, josta voit ommella mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa variaatiota eri mittaisilla hihoilla. Kaavat sopii mainiosti myös aloittelijoille.


Riitta on rento ja väljä lepakkohihainen yömekko. Terhi on perinteinen helmasta hieman a-linjainen väljä yömekko istutettu hihalla. Heli on rento ja väljä laatikkohelmainen yömekko alas lasketulla hihalla. Kaikissa malleissa on lisäksi taskut sivusaumoissa. Kaavat on todella monipuolisia ja erilaisilla kangas valinnoilla sekä helmaa lyhentämällä ompelet näistä myös helposti muokkaamalla päivä käyttöön sopivia tunikoita.


Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista oikea koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan ja saman tyyliseen joustavaan vaatteeseen. Kaavat on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten puuvillaelastaani- tai viskoositrikoolle. Riittaan tarvitset mahdollisesti lisäksi resoria. 


Esimerkki kangasmenekistä kun 160 cm leveän kankaan voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee:

Riitta koossa 32-56 240 cm. Heli koossa 32-46 170cm ja koossa 48-56 240 cm. Terhi koossa 32-36 lyhyt tai 3/4 osa hihaisena 120cm ja pitkähihaisena 140 cm, koossa 38-56 lyhythihaisena 150 cm, 3/4 osa hihaisena 170 cm ja pitkähihaisena 190 cm.


Ostettuasi kaavapaketin toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen kirjeenä. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty. Kaavapaketti on myynnissä myös itse tulostettavana PDF-kaavana. Lisätietoa löydät täältä.

Arvostelut 0 arvostelua