Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina

Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina
Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina Yömekko kaavapaketti, paperiarkkina
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Todella monipuolinen naisille suunniteltu yömekko kaavapaketti sisältää kolme naisille suunniteltua Riita, Terhi ja Heli mekon kaavaa, josta voit ommella mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa variaatiota eri mittaisilla hihoilla. 


Lyhentämällä helmasta saat näistä mainiosti tehtyä myös päiväkäyttöön sopivia paitoja ja tunikoita! Löydät ohjeen muokkaamiseen viimeisestä tuotekuvasta.


Riitta on rento ja väljä lepakkohihainen mekko, josta voit muokata mukavan paidan lyhentämällä helmaa ja pussittamalla sen resorilla. Terhi on perinteinen, helmasta hieman a-linjainen ja väljä yömekkokaava istutettu hihalla. Heli on rento ja väljä laatikkohelmainen mekko alas lasketulla hihalla. Kaikkiin malleihin voi ommella lisäksi taskut sivusaumoihin.


Tutustu ompelublogissa: Helppojen sivusaumataskujen ompeluohje


Koon valinta:

Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Kaavat on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten puuvillaelastaani- tai viskoositrikoolle.


Kangasmenekki:

Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen: 


  • Riitta koossa 32-56 240 cm. 
  • Heli koossa 32-46 170cm ja koossa 48-56 240 cm. 
  • Terhi koossa 32-36 lyhyt tai 3/4 osa hihaisena 120cm ja pitkähihaisena 140 cm, koossa 38-56 lyhythihaisena 150 cm, 3/4 osa hihaisena 170 cm ja pitkähihaisena 190 cm.
  • Riittaan tarvitset mahdollisesti lisäksi resoria.


Ohjeet kaavan ostamiseen:

Lisää haluamasi paperiset tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Voi valita paperikaavojen toimitustavaksi postituksen antamaasi osoitteeseen kirjeenä tai noudon Tampereen Multisillasta. Muista palata maksun jälkeen kauppaan! Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisena viestinä tilausvahvistuksen.

Paino:
143 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet