Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava

Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava
Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava Yömekko kaavapaketti, PDF-kaava
8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaavapaketti sisältää kolme naisille suunniteltua Riita, Terhi ja Heli yömekon kaavaa, josta voit ommella mukana tulevien ohjeiden ja kaavanosien puitteissa variaatiota eri mittaisilla hihoilla. Kaavat sopii mainiosti myös aloittelijoille.


Riitta on rento ja väljä lepakkohihainen yömekko. Terhi on perinteinen helmasta hieman a-linjainen väljä yömekko istutettu hihalla. Heli on rento ja väljä laatikkohelmainen yömekko alas lasketulla hihalla. Kaikissa malleissa on lisäksi taskut sivusaumoissa. Kaavat on todella monipuolisia ja erilaisilla kangas valinnoilla sekä helmaa lyhentämällä ompelet näistä myös helposti muokkaamalla päiväkäyttöön sopivia tunikoita tai paitoja


Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista oikea koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan ja saman tyyliseen joustavaan vaatteeseen. Kaavat on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten puuvillaelastaani- tai viskoositrikoolle. Riittaan tarvitset mahdollisesti lisäksi resoria. 


Esimerkki kangasmenekistä kun 160 cm leveän kankaan voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee:

Riitta koossa 32-56 240 cm. Heli koossa 32-46 170cm ja koossa 48-56 240 cm. Terhi koossa 32-36 lyhyt tai 3/4 osa hihaisena 120cm ja pitkähihaisena 140 cm, koossa 38-56 lyhythihaisena 150 cm, 3/4 osa hihaisena 170 cm ja pitkähihaisena 190 cm.


Ostettuasi kaavan lähetetään se sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen ladattavana PDF tiedostona. Tiedostossa on yhteensä 33 sivua. Valitse toimitustavaksi ilmainen digitaalisten tuotteiden toimitus ja muista palata maksun jälkeen kauppaan. Heti onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiin automaattisina viesteinä tilausvahvistuksen sekä tilaamasi PDF kaavat. Tiedoston avaamiseksi laitteessasi pitää olla erillinen PDF tiedostoja lukeva ohjelman kuten Adobe Reader.


Ohjeet kaavojen käyttöön ja tulostamiseen:

Saat kaavat käyttöösi tallentamalla saamasi tiedoston koneellesi, avaamalla sen jollakin PDF tiedostoja lukevalla ohjelmalla kuten Adobe Reader ja tulostamalla tiedoston A4 paperille. Huomioi, että tulostusasetusten pitää olla skaalaus 100%/todellinen koko. Tulosta ensimmäiseksi sivu 4 ja tarkista, että siinä oleva tarkistusruutu on oikean kokoinen 5 x 5 cm. Tulostettuasi koko tiedoston oikean kokoisena leikkaa tai taittele papereiden kehykset pois ja asettele paperit sivunumeroiden sekä kaavaviivojen mukaisesti. Teippaa paperit kiinni toisiinsa ja jäljennä haluamasi kaava kaavapaperille.


Tiedoston kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että digitaalisesti toimitettavilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Ongelma tilanteissa tai jos sinulla on jotain kysyttävää voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse kati(at)unelmallinen.fi Autan tarvittaessa mielelläni niin ompelussa kuin kaavojen tulostamisessa.

Arvostelut 0 arvostelua